Troll? NO!!!!!

2010.11.23. 22:32

 Tshő! Zet vok megin XD

Biztos feltűnt már pár embernek (vagy max LIVE-kor tuti fel fog), hogy a GMST chaten van még egy HeaĐHUNter_Zet nevű ipse, akinek nincs kint a kis kék member ikon a neve mellett. Troll? NEM!!! Az is én vagyok, csak a suliból, ahol ugye először valami szar nevet adott be, és ott nem kaptam member-t. IGEN, néha (minden alkalommal XD) a suliból is felmegyek a blogra ha éppen infó órám van, hogy megnézzem van-e valami új :P hangsúlyozom mégegyszer: A MÁSIK HeaĐHUNter_Zet IS ÉN VAGYOK CHATEN, ÉS AZ NEEEEEM TROLL!!!!!! csak hogy félreértés ne essék ;) Mellesleg új videó ha más nem hétvégén ;) addigis Csá!!

U.I.: A szomszédomban GMST csokit árulnak XD

A bejegyzés trackback címe:

https://rgf-gmst-tanoncokblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr122469144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicmácos 2010.11.25. 18:09:29

DEEEEE ÉN NEMMMMMMMMMM LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTOM A CSEEEEEEETEEEEEEEEET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44!!4!!!!44!!!444!

HeaĐHUNter Zet 2010.11.25. 18:11:51

@Kicmácos: a GMST chatről van szó a garrysmodsotettitkai.blog.hu oldalon
süti beállítások módosítása